Szállás a Zemplénben
A fonyi Tamás Porta
Szálláshely a Zemplénben - Tamás Porta Zempléni kirándulásokElérhetőség
Szálláshely felszereltség
Szálláshely árak
Szálláshely felszereltség
Zempléni szállásunkon egy időben 7 fő (pótággyal maximum 9 fő) részére tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. Vendégeink kényelme érdekében egyszerre általában egy csoportot fogadunk, ekkor a házban más nem tartózkodik. A Tamás Portán 3 szoba áll rendelkezésre: a nagyszobában egy franciaágy, egy ágy és egy kanapé, a másik két szobában 2 illetve 4 ágy található. A házhoz teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, spájz, társalgó tartozik.

A különálló telken fekvő szállás Fony Gergely-hegyre vezető utcájában található, 2 percnyi sétára a hegy lábától. A házhoz 700 négyszögöles, fűvel borított udvar tartozik, ahol a kisebb gyerekek biztonságos körülmények között kedvükre rohangálhatnak, és játszhatnak. A kertben a gyümölcsfák (gönci barack, szilva, dió) és a bőven termő málna, ribizke, egres bokrok között sátorozásra is lehetőség nyílik. Az itt termő - vegyi kezelés nélküli - gyümölcsök is vendégeinket szolgálják. Váljék egészségükre!

A vendégház konyhája teljesen felszerelt (hűtőszekrény, gáztűzhely, sütő, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, evőeszközök, edények), így alkalmas önellátásra. A szálláshelyen ezenkívül grillezési, bográcsozási, szalonnasütési  lehetőség és felszerelés is van. A tüzifát előkészítettük Önöknek, ha azonban grillezni szeretnének, faszenet kérjük hozzanak magukkal.

Az ágyakra friss ágyneműt készítünk, azonban a huzatról a vendégeinknek kell gondoskodniuk. Amennyiben szükséges, ágyneműhuzatot 700 Ft/garnitúra mosatási díj ellenében tudunk biztosítani. Törülközőt, konyharuhát is kérjük hozzanak magukkal.

A Tamás Porta tisztán és rendben várja Önöket - amennyire lehetséges vigyázzanak erre a nyaralás végéig (pl. ha átrendezik a bútorokat, kérjük rendezzék vissza indulás előtt).

Zempléni szállás - Tamás Porta

Szállás a Zemplénben - Tamás Porta - hátsó szoba Zempléni szállás - Tamás Porta - középső szoba
Szállás a Zemplénben - Tamás Porta - társalgó Zempléni szállás - Tamás Porta - konyha
A zempléni Tamás Porta - nagyszoba A zempléni Tamás Porta - fürdőSzálláshely a Zemplénben - Tamás Porta Zempléni kirándulásokElérhetőség

 

Tamás Katalin marketing tanácsadó